❤9 November 2012❤
Friday, 9 November 2012 | 02:01 | 0 love drops

Awak tahu tak saya sakit ? Yer awak tahu , tapi awaktak pernah kesiankan saya kan ? Saya ada 2 tahun je wak :') 2 Tahun je sayang . Saya dah putus asa dengan hubungan kita ni , dah putus asa sangat sangat . Saya tak tahu nak buat apa dah . Awak suruh saya berubah , tapi awak ? Macam mana saya nak berubah kalau awak masih lagi dengan perangai awak yang suka sakitkan hati saya . Apa awak nak sayang ? Awak bagitahu saya . Saya dah bagi awak macam macam sayang . Apa istimewanya 'dia' dimata awak ? Apa kurangnya saya ?

Saya tanya awak apa yang istimewanya dia ? Dia boleh bagi apa dekat awak ? Yer , saya dah dapat jawapan dari awak . Jawapan yang saya betul betul taknak dengar .

*Dia boleh bagi kebahagian*
- selama 1 tahun 7 bulan ni awak tak pernah bahagia ke bila awak bersama saya ? Tak pernah ke sekali saya bahagiakan awak ?

*Dia tak curang*
- Awak ? Saya tak pernah curang dengan awak . Saya cuma berkawan dengan mereka . Saya tahu batas saya dengan mereka . Ye , saya mengaku dorang ada mintak couple dgn saya , tapi saya tolak . Sumpah demi Allah saya tolak sebab saya sayangkan awak .

*Dia takkan bagi number telefon dekat orang lain*
- Yer , saya tahu saya suka bagi number saya dekat orang ain . Saya bodoh masa tu awak . Saya tak fikir . Saya menyesal dan saya minta maaf sangat sangat awak . I really do .

Awak dah tak sayang saya ke ? Kalau tak sayang saya , cakap . Jangan hancurkan hati saya . Saya tahu saya tak mampu nak bahagiakan awak . Saya ingat apa yang awak pernah janjikan dengan saya :')

Saya tahu satu hari nanti , awak pasti akan tinggalkan saya buat selamanya . Saya tahu :') Saya cuma harap 'dia' adalah pilihan terbaik awak :) Jaga diri awak k ?

Hearts, ain zaidi

♥ Past / Future ♥


Daisypath Anniversary tickers