❤I'm hurt so badly :'(❤
Monday, 23 July 2012 | 05:59 | 0 love drops


I'm hurt so badly :( Sampai hati awak buat saya macam ni :( Mana pergi janji janji awak yang dulu ? Kenapa awak berubah sebab dia ? Apa kurangnya saya dimata awak sayang ?

Kenapa ? I need to know ! I'm deserve to know ! Awak cakap awak takkan tinggalkan saya , tapi ini yang saya dapat ? Selama setahun 3 bulan kita bersama , apa yang awak nak semua saya bagi . Saya sanggup kena marah dgn mak saya , kena pukul , sepak terajang semata mata nak jumpa awak . Yer , awak tak tahu pasal benda ni sbb saya taknak awak tahu . Saya taknak awak rasa bersalah :( Ya Allah , apa kurangnya saya ? Kenapa awak sanggup lepaskan saya demi perempuan yang awak baru kenal . Ya Allah , kenapa dani ? 

Kenapa awa tak bagi tahu saya yang awak dgn dia dah 'couple' ? Kenapa ? Awak tak bagitahu saya pun , saya dapat tahu sendiri . Awak tahu tak betapa sedihnya saya bila awak curang ? Saya tak penah curang dgn awak ! Tak pernah dani :( Saya tak tahu apa salah saya :( Saya nak awak :( Hanya awak . 

Tolonglah , awak tahu saya sakit kan ? Kenapa awak seksa saya lagi ? Saya tak kuat dani ! Tak kuat :( Saya dah takde sape sape kat dunia ni selain dari ibu saya dan awak , tapi awak pergi tinggalkan saya :( Apa saya nak buat dgn hidup saya tanpa awak ? 

Dear Wana ,
Wana tahu kan ain sayang dia sangat , knapa wana still nak dia ? Kenapa mesti wana pilih dia ? Kenapa wana ? Wana dah janji dgn ain yang wana takkan kacau hubungan kami tapi kenapa still buat jugak ? Ain tahu dani ni pandai ayat perempuan tapi tolonglah jangan rampas dia dari ain . Ain merayu sangat :( I'm suffer ! 

Setiap kali solat saya , saya akan mendoakan hubungan kita kekal . Saya berdoa supaya awak jadi jodoh saya :( Tapi ....

I'm still love you sayang .....

06/04/11 ----> 22/07/12 ( 1 YEAR 3 MONTHS ) 


Hearts, ain zaidi

♥ Past / Future ♥


Daisypath Anniversary tickers