❤Oh God :(❤
Thursday, 12 April 2012 | 07:30 | 0 love drops

Dani , kenapa hubungan kita jadi macam ni :( Kenapa ? Apa salah kita sampai parents dah tak restu ni ? Ya Allah , aku tak kuat nak hadapi semua ini sorang sorang . Aku perlukan dia dalam hidup aku . Kenapa mesti semua ni terjadi . Ya allah :'( Dah tak larat nak nangis dah . aku tak kuat mcm orang lain . Nampak je aku gelak gelak tapi dlm hati takde sape tahu .

Ibu , apa salah akak ? Akak tahu ibu sedih dgn perangai akak . Akak tak tahu apa yang tak kene . Akak tahu ibu malu dapat anak mcm akak ni . Anak yang tak berguna , anak yang tak kenal erti susah , anak yang tak bersyukur . Ya Allah :'( Ibu maafkanlah akak . Akak tahu ibu dah tak kasi akak bersama dgn Dani lagi :'( But I can't just leave him like that . He's my everything ibu :( He gave me everything that I want this before :'( Akak tak boleh ibuu :(  Ya Allah kenapa banyak sangat dugaan yang dtg padaku :(

Dani , whatever happen between us . I will never ever leave you . Couse I'm deadly in love with you forever ! 
Aku tak kisah apa orang nak kata pasal benda ni . Korang tak tahu apa yang aku rasa , apa yang aku hadapi sekarang . Korang akan rasa benda yang sama jika benda ini berlaku dkt korg . Aku tahu ada yang menyampah dengar pasal Dani ni , tapi korang tak tahu apa yg dia buat kat aku sampai aku sayang sangat dkt dia , apa yang ex ex aku pernah buat dkt aku sebelum dia muncul dlm hidup aku . Korang tak tahu . If one day , aku dah takde I just want you to know that I love you Both Ibu and Dani <3


Terima kasih sbb melahirkan Ain kt dunia ini . Halalkan susu yang ibu bagi dekat Ain semasa ain masih kecil . Halalkan ilmu ilmu yang pernah ibu curahkan dkt ain :( ain sayang ibu sangat and ain sanggup mati demi ibu :(

Hearts, ain zaidi

♥ Past / Future ♥


Daisypath Anniversary tickers