❤SAKIT :(❤
Monday, 19 March 2012 | 22:46 | 0 love drops
I hate being sick :( Tadi tak pergi sekolah , sbb sakit perut yang teramat sangat sangat dohh ! Pukul 6 tu jam dah berbunyi , try nak bangun tu tapi tak boleh sbb tekanan kat perut ni sakit sangattt . And then terus tak pergi sekolah . Pukul 7 tu ibu masuk bilik tanya kenapa tak pergi sekolah , and then ibu bwak pergi klinik nak check . Doktor cakap  aku ni selalu makan pedas , cuba kurangkan . Ini adalah tanda tanda aku nak kene appendix . Oh god , I'm so scared . Doktor cakap boleh rawat sebelum it's become more worse !

 p/s : Ya Allah Ya tuhanku , kau kuatkanlah hambamu ini Ya Allah :(

Hearts, ain zaidi

♥ Past / Future ♥


Daisypath Anniversary tickers