❤our hobbies❤
Saturday, 24 March 2012 | 19:23 | 0 love drops

Okay ,korang tengok gambar ni mesti korang pelik kann ? Takdelah , ain bukan nak share resepi ke apa , but nak sharing stories about gambar kat atas nii . Kay , semalam pagi bf aku datang rumah and then keep talking and then ain cakap dgn dia suruh dia tolong ain masak . Dia  cakap biar masak , actually dia masak memang sedap sbb masa haritu dia masak nasi goreng sedap gilaaa >.< tapi cakap tak sedap dpn dia . Hahahah xD Kita orang cari resepi dlm internet pun dah setengah jam , nak beli barang lagii . memang lama lah kan ? Masa masak pun kita orang ada gaduh gaduh , bkn gaduh besar kay but gaduh manja manja >.< Ain rasa kitaorang masak almost 1 hour dohh . Seriously . And then lepas masak ni , bf ain tanya masak satu lauk je kee ? And then dia dgn senang hatinyaa nak masak lagi sau lauk . But simple je , telur masak kicapp but this time dia masak sorang sbb ain dah tak larat . kesian dia . After dah siap masak semua , kita orang makan sama sama . Sedappp xD Hahahah , thanks a lot for making my day awesome . I love youuu :D

I LOVE YOU AMIRUL MADANI <3

Hearts, ain zaidi

♥ Past / Future ♥


Daisypath Anniversary tickers