❤I'm sorry :(❤
Tuesday, 27 March 2012 | 04:40 | 0 love drops

Bie :'( I'm so sorry ! I know that I'm wrong , I know I'm not suppose to scold you , I'm sorry :( Aku tahu tadii  aku tertengking kau , termarah kau . Sorry sangat . Sorry juga sbb kau susah payah jalan kaki datang rumah aku tapi aku takde kat rumah . Aku bukan buat seperti yang tuduh aku tadi . Sumpah ATAS NAMA ALLAH , aku tak pergi mana mana SELAIN dari pergi SEKOLAH ! aku ada nasyid lah bie , sumpah doh bie :'( Terpulang lah dekat kau kalau kau tak percaya aku . Tapi apa yang aku cakap ni betul dan sememangnya betul . Jangan lah marah lagi . Aku tahu kau penat , aku pun penat juga . Aku memang patut kene marah . Aku tahu tuu :'( Please dani :'( I'm so sorrrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyy ! Aku taknak kehilangan kau . Betul !


I'm so sorry Amirul Madani <3

Hearts, ain zaidi

♥ Past / Future ♥


Daisypath Anniversary tickers